Hast du eine Frage?
Nachricht versendet. Schließen

Privéles Duits

Ben je op zoek naar een leuke manier om Duits te leren?  Wil je doelgericht leren wat je ook écht nodig hebt in de praktijk?  Wil je snel stappen maken binnen een bepaald thema of in je eigen tempo de basis opbouwen?

Dan zijn de privélessen Duits met Katja precies wat je nodig hebt.

Waarom privélessen Duits nemen?

Hoe leuk vond je Duits op school? Juist. Heel veel regeltjes, woordjes stampen ect. Bij deze training doen wij het anders. 

Wij beginnen bij jou. Waarom wil je Duits leren? Wat moet je daarvoor kunnen?  Wat weet je al? Of je nu een goed gesprek met je nieuwe Duitse collega’s/schoonfamilie wilt kunnen voeren, een presentatie in het Duits moet geven, of de nieuwste Duitse (vak-)tijdschriften wilt kunnen lezen, geen thema is te gek voor je persoonlijke lessen. 

privélessen Duits

Taaltraining op maat

Op basis van jouw taalkennis en focus voor de lessen maken we een Taaltraining op maat voor jou. Hier krijg je de nodige theorie aangereikt. Zoveel als nodig en niet meer dan nodig. Je krijgt ruimte om te oefenen en bepaald zelf hoeveel tijd je nog aan huiswerk wilt en ook realistisch kan besteden. Elke les nemen we ook tijd voor smalltalk. Dit is in elke situatie handig om te kunnen en maakt de lessen ook gezellig.

Jouw doelstelling is de leidraad voor de lessen. Soms wijzigt dit omdat je iets sneller geleerd hebt dan gedacht of je ineens een nieuwe uitdaging tegen bent gekomen. Dan passen we de inhoud van je lessen op de nieuwe doelstelling aan. Verder kan je elke les gespreken uit de praktijk, mailtjes of artikelen inbrengen om dit te bespreken of te oefenen.  

leren door fouten maken

In je eigen tempo leren

Wil je heel snel stappen zetten in een bepaald thema? Of heb je juist behoefte aan een stap-voor-stap aanpak om alles in kleine beetjes te kunnen verwerken? Je bepaald het tempo van je eigen lessen. Heb je tijdens de lessen het idee dat je iets al weet? Dan slaan wij het over en gaan wij verder naar het volgende thema. Heb je de behoefte om iets wat wij al besproken hebben nog eens te herhalen of te oefenen? Nemen wij hier de tijd voor. Belangrijk is dat je ook echt iets leert , i.p.v. een standaard programma doortedrukken.

Duits leren spreken

Vol zelfvertrouwen spreken

Wil je graag meer zelfvertrouwen bij het spreken van de Duitse taal? Vind je het moeilijk in een groep te spreken? In een privéles met Katja kan je veilig oefenen tot je vol vertrouwen je eerste gesprek in de praktijk aangaat. Wij spreken elke les, appen en mailen in het Duits. Zo leer je gewoon door het te doen (en over de grappigste valkuilen te lachen).